Sobre mi/About me

Filla de Manlleu, visc i treballo a Els Hostalets de Pierola. Molt connectada amb Piera, i Barcelona.

Encara que ja fa molts anys que pinto, des de 2018 estic complint el somni de treballar-hi a temps complert i viure de la pintura.

Utilitzo la tècnica d’Aquarel·la sobre paper, i pintura a l’Oli sobre tela, cartró o fusta.

M’apassionen a parts iguals la pintura clàssica (Velázquez, Rembrandt, Vermeer, Da Vinci, Goya,…) i la pintura abstracta (Rothko, Pollock, Tàpies,… ). M’agrada unir aquestes dues maneres d’expressar la realitat.

Els grans pintors de l’impressionisme com Monet, Manet, Degas, Renoir, i el post impressionisme de Van Gogh són un model per a mi.

Agraeixo a les “avanguardes” que hagin fet possible que actualment tots els camins individuals siguin possibles.

Les temàtiques que fins ara m’han ocupat han sigut: el retrats d’avis (DIBUIXOS), la infància (exposició FRAGMENTS), retrats a altres ètnies (exposició LA CARA OCULTA), la relació de persones amb animals (exposicións MIRADES CÒMPLICES i AMANSINT BABUÏNS), bodegons (exposició NATURA VIVA).

Sempre intento recordar el que deia Henry Matisse: “No hi ha res tan difícil com pintar una rosa, ja que per fer-ho has d’haver oblidat totes les roses pintades”.

Aquesta frase em parla de ser lliures, i d’estar al cent per cent en el moment present, una atenció plena quan observes alguna cosa, com si ho veiéssis per primera vegada.