Aquarel·la Pas a Pas

Juny 5, 2012 § Deixa un comentari

José Saborit (pintor Valencià): “Si fem cas a Plutarco, va ser el poeta greg Simónides de Ceos qui va descriure la pintura com a poesia silenciosa i la poesia com pintura que parla. …”

José Saborit: “…pintura i poesia segueixen unides, segurament avui més que mai per un destí compartit: intensificar la vida, ensenyar a mirar d´una manera diferent el món i la realitat, que és tant com ensenyar a qüestionar el que hi ha , o a veure-ho d´una altra manera; provocar a qui les freqüenten i les estimen, devastadors efectes.”

 José Saborit: “…faig  el possible  per no defallir en l´esforç , en l´intent de posar en circulació poemes i pintures que no afegeixin més lletjor a la ja existent en el món, i que en tot cas aportin valors com calma, reflexió, despreniment, el que es pot entendre com una forma de resistència davant les inèrcies dominants en aquests temps que ens ha tocat  la sort de viure. Considero que l´art pot mostrar la fragilitat i les esquerdes de la realiat tal com se´ns presenta mediàticament.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

What’s this?

You are currently reading Aquarel·la Pas a Pas at CARLOTA DELGAR.

meta

%d bloggers like this: